Shumë nga nxënësit e mi më kërkojnë kurse private. Meqë nuk kam kohë të lirë për aq shumë njerëz, kam vendosur t'ju tregoj si mund të gjeni një mësues anglofon të lirë, që të mund të kaloni në një nivel të përparuar. Ju këshilloj shumë të provoni të paktën njëherë sa më shpejt, që të shikoni nëse është diçka që ju pëlqen dhe që mund t'ju ndihmojë në të ardhmen.

Mësues Vendas Të Lirë

Jetoni në SHBA, keni rënë në dashuri me theksin e Harry Potter, apo e keni ëndërr të udhëtoni në Australi? Këtu do të gjeni mësues të lirë nga çdo vend anglofon.

Mësoni Temat Që Ju Pëlqejnë

Problemi me kurset e mia është që nuk mund të përmbushin çdo nevojë. Mbase duhet të vizitoni një mjek, të ndihmoni turistë apo të porosisni ushqim. Një mësues privat do t'jua mësojë këto gjëra.

Orare Fleksible 24/7

Me magjinë e internetit, mund të mësoni me mësues nga e gjithë bota dhe, si rrjedhojë, në çdo orë të ditës/natës.

Forconi Dobësitë Tuaja

Kur të keni arritur nivelin mesatar, kurset private bëhen shumë më me vend, sepse mësuesi juaj do të mund të identifikojë dobësitë tuaja dhe t'ju ndihmojë t'i korrigjoni.

Copyright © 2018-2022 | Si Të Mësoj Anglisht